Galerie Mikael Andersen

Latest News

Galerie Mikael Andersen søger galleriassistent

Galerie Mikael Andersen søger en engageret og udadvendt person til en stilling som galleriassistent med ansættelse pr. 1 september 2024.


Som galleriassistent kommer du til at deltage i galleriets daglige drift samt planlægning af udstillinger. Stillingen svarer til ca. 2 til 2,5 arbejdsdage om ugen. Du skal kunne arbejde et antal lørdage om måneden og aftenarbejde i forbindelse med ferniseringer vil også forekomme.


Vi søger en person med en levende interesse for samtidskunst og et udpræget talent for kommunikation. Du er både initiativrig og ansvarsbevidst, og har lyst til at tage del i galleriets travle hverdag og mange professionelle relationer. Det forudsættes, at du kan formulere dig fejlfrit på dansk og engelsk.


Opgaverne som galleriassistent spænder vidt og du skal gerne være en fleksibel person. Du vil have ansvar for registrering af kunstværker og holde galleriets database opdateret. Du vil også være med i den logistiske planlægning af diverse transporter. Du kommer til at have kontakt med mange forskellige personer: galleriets kunstnere, kunder og samarbejdspartnere, hvorfor det er vigtigt du er god til at organisere og kommunikere skriftligt såvel som mundtligt. Du skal gerne også kunne løse praktiske opgaver i forbindelse med ophængning og nedtagning af udstillinger.


Du må gerne være studerende og det er et plus, hvis du har erfaring fra en lignende stilling eller på anden vis har arbejdet med kunst før.

Send en kort ansøgning og cv til cph@mikaelandersen.com.

Vi holder løbende samtaler.

Next Exhibition

28.08.2024 – 11.10.2024